LIND DNA


Er zijn 33 producten.

Item 1-12 van 33 in totaal item(s)

OVER LIND DNA

Het design van het Scandinavische LIND DNA herken je meteen aan de unieke vormen. Wat het merk zo bijzonder maakt is dat men gerecycled leder gebruikt. Duurzaam, minimalistisch en praktisch, wij bij A Propos zijn alvast fan!

HET BEGON MET EEN BOEKENKAFT

Het succesverhaal van LIND DNA begint bij de ontdekking van een boekenkaft gemaakt uit gerecycleerd leder. Preben Lind (de oprichter van LIND DNA) had nog nooit zoiets gezien en was verrast. Al snel ging hij op onderzoek uit en ontwierp erop los. 6 jaar later biedt LIND DNA een breed assortiment placemats, dienbladen, glas- en potonderzetters,.. aan. Dit alles is exclusief geproduceerd in Denemarken.

EEN MOOIE TAFEL

De producten van LIND DNA zijn waterafstotend en milieuvriendelijk. Gerecycleerd leder wordt gecombineerd met rubber. Het gebruik van verschillende leermotieven en kleuren laat iedere tafel er stijlvol uitzien. Wij vinden het leuk om de placemats van LIND DNA te combineren met het keramisch servies van Pascal Naessens. Gewoonweg prachtig! Heb je zin gekregen om je tafel te decoreren?  Ontdek ons aanbod placemats van LIND DNA.

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password