Lijst van producten op merk JOLI


Er zijn 12 producten.

Item 1-12 van 12 in totaal item(s)

OVER JOLI

De functionele designmeubelen van Joli zijn allemaal van Belgische bodem. Als sinds 1996 slaagt Joli erin om zowel tijdloze als trendy designs te creëren. Meer dan twintig jaar na de opstart blijft het merk verrassen met elegante en bijzondere binnen- en buitenmeubelen.

DE UNIEKE DESIGNS VAN JOLI MET BIJZONDERE MATERIALEN 

Joli maakt gebruik van duurzame materialen zoals inox, aluminium, keramiek en metaal waardoor de meubels een tijdloze uitstraling krijgen. De meubelen zijn niet enkel heel erg mooi, maar ze zijn ook makkelijk te onderhouden, milieuvriendelijk, duurzaam en beschermd tegen krassen en slijt. De unieke materialen zijn van 100% Belgische kwaliteit en makelij. Ze geven de meubelen van Joli de unieke, eigentijdse look waarvoor het merk bekend staat. 

TRANSFORMEER JE INTERIEUR MET DE DESIGNMEUBELEN VAN JOLI

De meubelen van Joli komen dankzij hun grote functionaliteit en strak design zowel binnen als buiten goed tot hun recht. Daarom bestaat er bij Joli geen onderscheid tussen binnen- en buitenmeubelen. Dankzij de duurzame materialen zijn alle meubelen ook buitenshuis makkelijk te onderhouden en kunnen ze weer en wind doorstaan. De tafels en stoelen van Joli hebben een modern karakter, maar brengen tegelijk warmte gezelligheid met zich mee. Zowel lekker knus binnen als buiten op je terras!

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password