SERAX


Er zijn 1032 producten.

Item 1-12 van 1032 in totaal item(s)

OVER SERAX

De collecties van Serax benadrukken de mooie momenten van het leven. Ieder stuk zet aan tot beleven, delen en ontdekken.

STERK SAMENWERKEN

Serge en Axel Van Den Bossche richtten in 1986 de kleinschalige bloempottenhandel Serax (SERge en AXel) op. Al snel groeide de bloempottenhandel uit tot een designbedrijf met internationale allure. Serax staat vooral bekend om haar sterke samenwerkingen. Denk maar aan de samenwerking met Roos Van De Velde, na de lancering van haar tafelcollectie stonden nationale en internationale sterrenzaken in de rij om bij Serax te bestellen. De samenwerkingen met Vincent Van Duysen, Piet Boon en Anita Legrelle mogen zeker ook niet onderdoen.

HET START BIJ DE ONTWERPER

Door de vele samenwerkingen die ze aangaan met nationale en internationale ontwerpers brengt Serax steeds een frisse en vernieuwende collectie uit. De collecties worden ambachtelijk vervaardigd door de ontwerper, hierdoor is elk item uniek. Wij zijn alvast fan van de ‘La nouvelle table collectie’ in samenwerking met Merci. Ideaal voor tapas, een lekker ontbijtje of lunch. Zin gekregen om je huis te decoreren of lekker te tafelen? Ontdek ons aanbod servies en decoratie van Serax.

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password