INTERIEUR


Welkom bij À PROPOS WOONCULTUUR! Bent u op zoek naar een nieuw salon, tafel, stoelen,… of een volledig nieuw interieur? We adviseren en begeleiden u graag in uw keuze, kom vrijblijvend langs in onze showroom of maak een afspraak.
Breng een plannetje of schets mee naar onze showroom, zodat we kunnen luisteren naar uw wensen en een mooi voorstel kunnen uitwerken.

Bij een eerste gesprek luisteren we graag naar uw ideeën en wensen, waarna we een vrijblijvend voorstel uitwerken aan de hand van een moodboard, zodat u de look & feel kan voelen en waarnemen! We komen ook vrijblijvend aan huis langs om op te meten en de finale keuze te bespreken.

Alle leveringen en plaatsingen worden door ons eigen team uitgevoerd. Wenst u naderhand nog enkele mooie decoratiestukken om het geheel af te werken, dan komen we dit ook graag even presenteren.

Salons: alle salons worden op maat gemaakt, zo kunnen ze moeiteloos aangepast worden aan ieders wens. Leder of stof, vaste bank of hoeksalon, alles is mogelijk!

Tapijten: bij een gezellig salon of mooie eetkamertafel hoort een bijhorend tapijt. Ook hier brengen we een mooi aanbod van voornamelijk Belgische origine, en kunnen zowel standaard als maatwerk voorstellen. Door alle stalen mooi op elkaar af te stemmen, creëren we een mooi geheel!

Eetkamer: de eetkamertafel is de ideale plaats in de woning om samen met vrienden en familie te genieten, en zonder zorgen te kunnen tafelen. Dit kan met zowel onze houten als keramische tafels van diverse Belgische en Scandinavische merken.

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password