STELTON


Er zijn 15 producten.

Item 1-12 van 15 in totaal item(s)

OVER STELTON

Duurzame en functionele ontwerpen die het dagelijks leven aangenamer maken, dat typeert Stelton. Laat je verrassen door de minimalistische collecties van het Deense merk.

SLIMME KEUZES EN SAMENWERKINGEN

Stelton is een bekende naam onder de Deense designwereld. Het merk is het geesteskind van 2 oorlogsvrienden: Niels Stellan Høm en Carton Madelaire. Wanneer Stelton de handen ineensloeg met een staalfabrikant brak het bedrijf door. Een samenwerking in 1977 met Erik Magnussen leidde tot de iconische Steltonkan: de EM77. Deze kan wordt nog steeds geproduceerd en naargelang het seizoen wordt het kleurenpalet aangepast. Stelton heeft ondertussen een dochteronderneming: Rig-Tig, gekend voor haar weldoordachte ontwerpen. 

SCANDINAVISCH MINIMALISME

De producten van Stelton zijn herkenbaar aan hun minimalisme, innovatie, tijdloosheid en natuurlijk functionaliteit. Wij vinden de 'coffee vacuum jug' uit de 'Emma' collectie prachtig. Het is een elegante thermoskan met een gemakkelijk te klikken deksel waardoor je eenvoudig met één hand koffie kan inschenken. Let ook op het mooi kleurenpalet en beukenhouten handvat. Ontdek ons aanbod tafelaccessoires van Stelton.

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password