ROYAL BOTANIA


Er zijn 38 producten.

Item 1-12 van 38 in totaal item(s)

PRACHTIGE TUINMEUBELEN VAN ROYAL BOTANIA

Dit luxueuze merk is er voor iedereen die van verfijning houdt. Het Belgische merk Royal Botania inspireert ons steeds met de nieuwste outdoor woontrends.  

Royal Botania is opgericht in 1992 door Kris Van Puyvelde en Frank Boschman. Kris en Frank studeerden beiden voor ingenieur aan de universiteit. Een paar jaar later ontmoetten ze elkaar weer en beiden wouden een bedrijf starten. Ze sloegen de handen ineen en zo ontstond Royal Botania. De naam verwijst naar hun inspiratie bron: botanische tuinen. Royal Botania werd vooral bekend door het interessante gebruik van teakhout bij de productie van outdoor meubelen. Hierdoor maakten ze een internationale signature en kennen we het merk zoals het vandaag is.

DETAILS MAKEN PERFECTIE, MAAR PERFECTIE IS GEEN DETAIL 

Royal Botania biedt een wijd gamma aan tuinmeubelen en bijpassende parasols aan. Elk product moet aan hoge vereisten voldoen. Ze moeten resistent zijn tegen de woestijnhitte in Dubai, de Canadeese strenge winters en aan de hoge UV- bloodstelling in Australië. Om te voldoen aan de hoge vereisten wordt elk product vanaf de creatie tot de 'after sales' in de gaten gehouden. 

Heb je zin gekregen om te ontspannen in de koninklijke tuinmeubels van Royal Botania? Kom zeker eens langs in onze showroom om verschillende opstellingen te bekijken.

Wij zijn alvast fan van de NINIX lijn. Online kan je alvast hiervan de armstoel en de lounge bekijken. Ook de Alura outdoor lounge doet ons alvast wegdromen naar een fantastische zomer in onze tuin. Fan van eindeloos modulair combineren? Dan kan je ook nog bij de Lusit lounge je hart ophalen!

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password