OFYR


Er zijn 70 producten.

Item 1-12 van 70 in totaal item(s)

OVER OFYR

Overal ter wereld komen mensen samen rond de OFYR. In Zwitserland verzamelen mensen zich na een lange dag skiën rond de OFYR voor een glas glühwein en in Spanje maakt men gezamenlijk paella op de OFYR. De OFYR is dus geschikt voor elke situatie en verenigt mensen met elkaar.

AVONTUURLIJK KOKEN 

OFYR is een Nederlandse aanbieder van vuurschalen opgericht door Hans Goossens in 2015. Een zoektocht naar de perfecte grill leidde tot het fantastische concept van de OFYR. De vuurschalen werden al snel geprezen door hobbykoks en professionals. Zelf zegt Hans dat “koken met de OFYR een avontuurlijke manier van koken is. We houden er eigenlijk gewoon van om een goed vuurtje te stoken.” 

HET IS EEN OUTDOOR LIFESTYLE CONCEPT 

De OFYR is getransformeerd tot een outdoor lifestyle concept. En ja hoor,  bij A Propos zijn we er ook helemaal fan van. Het tijdloze design van de OFYR zorgt ervoor dat het een mooie aanvulling is voor elke tuin. Maar hoe werkt de OFYR nu? De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand dat gebruikt wordt als kookoppervlak. Vanuit het midden straalt de warmte in een verloop uit, waardoor de kookplaat meerdere kooktemperaturen heeft. Je kan dus heel divers koken: van eieren bakken tot het grillen van een biefstuk. Dankzij de drie modulaire delen kan je de OFYR makkelijk verplaatsen en opruimen. Nog een pluspunt is dat de OFYR zo goed als onderhoudsvrij is: vetten en etensresten verbranden in het vuur, waardoor het enkel nodig is om met een vochtige doek eens over de schaal te gaan.

Zin gekregen om een vuurtje te stoken met de OFYR? Ontdek ons aanbod vuurschalen van OFYR.

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password