OUTDOOR


Het Belgische klimaat nodigt steeds meer en meer mensen uit om in de tuin te vertoeven. Waar vroeger de tuin zich beperkte tot een stukje gras, is het intussen uitgegroeid tot een volwaardig verlengstuk van het interieur. Er wordt steeds vaker buiten vertoefd en gegeten, zelfs in de winter.

Klassieke, moderne, Scandinavische en Mediterrane designs staan bij A Propos zij aan zij. Voor ieder interieur kunnen we op die manier de beste outdoor afwerking aanbieden. Wij zijn trotse officiële verdeler van Vincent Sheppard, Joli, Royal Botania, Manutti en nog veel meer.

Elk product uit ons assortiment voldoet aan onze criteria: ze hebben een origineel design, een uitmuntende kwaliteit en een perfecte afwerking.

Kom vrijblijvend langs met uw tuin- of terrasplan en we werken samen jouw droom uit! We hebben ook een eigen plaatsingsdienst. Ideaal voor thuis of voor tweedeverblijf, ook aan de kust of in het buitenland.

Een lounge waar je heerlijk in kan relaxen of samenzijn.

Een tapijt is al lang niet meer enkel voor binnen. Geef je terras een gezellige upgrade met onze tapijten van topkwaliteit.

Bij A Propos Wooncultuur besteden we veel aandacht aan het tafelgenot... ook buiten!

Buitenkoken is immens populair, en niet onterecht.

Ontspannen in de zon of bij valavond... Een lounge is altijd comfortabel.

Voor elk wat wils. Modern, scandinavisch, speels,...

Te warm in de zon? Kies dan voor een prachtige parasol.

Toch iets te fris? Dan is een terrasverwarmer de ideale oplossing.

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password