ASA SELECTION


Er zijn 212 producten.

Item 1-12 van 212 in totaal item(s)

VAZEN, SERVIEZEN EN DECORATIE VAN ASA SELECTION

'Modern' en 'strak design', dat zijn de kernwoorden waarmee Asa Selection zich definieert. Oprichtster Yvonne Schubkegel houdt van simpele vormen en kleuren.”Soms hoeft iets niet complex te zijn om mooi te zijn” en dat bewijst Asa Selection keer op keer.

Asa Selection is een Duits merk opgericht door Yvonne Schubkegel. Het keramische design bedrijf behoort tot de invloedrijke bedrijven in de design industrie. In de beginjaren creëerde het merk vooral vazen en kleine serviezen. Vandaag de dag zijn de collecties enorm uitgebreid. Van prachtig servies tot zachte kussens en lampen.

TOP PRODUCTEN VAN ASA SELECTION

De producten van Asa Selection – Home by Asa worden niet in massaproductie gemaakt. Het bedrijf onderscheidt zich van andere merken door het precieze handwerk en de goede kwaliteit. Het serviesgoed wordt uit degelijke materialen als porselein, fine bone china of aardewerk gemaakt. Onze favoriet? Het servies uit de 'oco' collectie: tijdloos én stijlvol!

Ook wanneer de feestdagen dichterbij komen, is ASA Selection het merk bij uitstek voor leuke kerstdecoratie. Denk maar aan de kubistische kerstornamenten zoals de Le Palle Quadrate Cubicorno of de Cubomago.

Ontdek ons assortiment woonaccessoires van Asa Selection in de showroom en op de webshop.

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password