ASA SELECTION


Er zijn 68 producten.

Item 1-12 van 68 in totaal item(s)

OVER ASA SELECTION

'Modern' en 'strak design', dat zijn de kernwoorden waarmee Asa Selection zich definieert. Oprichtster Yvonne Schubkegel houdt van simpele vormen en kleuren.”Soms hoeft iets niet complex te zijn om mooi te zijn” en dat bewijst Asa Selection keer op keer.

ASA SELECTION: VAN VAZEN TOT MARKTSPELER 

Asa Selection is een Duits merk opgericht door Yvonne Schubkegel. Het keramische design bedrijf behoort tot de invloedrijke bedrijven in de design industrie. In de beginjaren creëerde het merk vooral vazen en kleine serviezen. Vandaag de dag zijn de collecties enorm uitgebreid. Van prachtig servies tot zachte kussens en lampen.

KWALITEIT EN DEGELIJKHEID VAN ASA SELECTION  

De producten van Asa Selection – Home by Asa worden niet in massaproductie gemaakt. Het bedrijf onderscheidt zich van andere merken door het precieze handwerk en de goede kwaliteit. Het serviesgoed wordt uit degelijke materialen als porselein, fine bone china of aardewerk gemaakt. Onze favoriet? Het servies uit de 'oco' collectie. Het is tijdloos en stijlvol. Ontdek ons assortiment woonaccessoires van Asa Selection! 

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password