FATBOY


Er zijn 59 producten.

Item 1-12 van 59 in totaal item(s)

ZITZAKKEN, MAAR OOK ZOVEEL MEER VAN FATBOY

Onder de naam Fatboy, genoemd naar de Britse muzikant Fatboy Slim, ontwierp Alex Bergman de meest iconische zitzak ter wereld. De Fatboy Original volgt perfect de contouren van je lichaam waardoor je verzekerd bent van het ultieme comfort. 

De Nederlandse designer van Fatboy, Alex Bergman, werd geïnspireerd door een Fins ontwerp van een originele zitzak. Dit vormde de basis van zijn latere werk. Met een origineel design maak je zelfs van het saaiste voorwerp iets iconisch. Zo werd in 2002 de eerste zitzak van Fatboy geboren. Fatboy werd onmiddellijk een enorm succes in de Benelux. Ondertussen is Fatboy The Original al verkrijgbaar in zestig landen.

ONTDEK ONS RUIM AANBOD VAN FATBOY

Na het ongelooflijke succes van de Fatboy zitzak heeft het bedrijf ook heel wat andere artikelen op de markt gebracht. Ondertussen heeft Fatboy een enorme collectie aan hangmatten, zitzakken, kussens, lampen, vloerkleden, poefjes en bijzettafels. Elk product van Fatboy heeft een uniek design en een naam die de eigenzinnigheid van het ontwerp mooi weergeeft. Fatboy ontwikkelt producten met één doel voor ogen: ontsnappen aan de dagelijkse routine. En of dat lukt! 

Iets helemaal anders dan de gekende zitzakken, is de functionele outdoor TONI lijn: een tafel, stoelen of armstoelen en zelfs een bijzettafeltje: met deze weersbestendige, prachtige meubelen is het heerlijk buiten zitten. 

Nog licht nodig? Kijk dan snel naar het Tjoepke: ze kan zowel felle verlichting, warm gedimd licht en romantisch kaarseffect geven, zowel binnen als buiten. De naam is afgeleid van hoe Nederlanders 'tube' uitspreken, verwijzend naar de oude tl-buizen. 

Nieuw in de tuinmeubelen is ook de Fatboy Paletti dat gebaseerd is op palletten, zoals zijn naam al doet vermoeden. 

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password