ONNO


Er zijn 51 producten.

Item 1-12 van 51 in totaal item(s)

OVER ONNO

De kaarsen van Onno laten je wegdromen naar exotische stranden, Aziatische eilanden of Afrikaanse vlaktes. Ga mee op een droomreis met de delicate geuren van ONNO.

IN DE TANZANIAANSE NATUUR

ONNO is een merk van Belgische makelij. Oprichtster Ilse nam het risico om haar droom te achtervolgen en dat bloeide uit tot een mooi kwaliteitsmerk. Achter elke droom zit een verhaal: het merk Onno kent zijn roots in de ongerepte natuur van Tanzania; de kruidige geur van zon-gebakken aarde, de weelderige bloemen, de warme kleuren, ... zijn de inspiratiebronnen voor de verfijnde geuren van ONNO. Een bijzondere ontmoeting met een jongetje genaamd ‘Onno’ leidde tot de naam van het merk.

ALLES MET DE HAND GEMAAKT

De namen van de kaarsen van ONNO worden naar de exotische steden vernoemt die oprichtster Ilse bezocht heeft. De kaarsen worden steeds gegoten met de hand, in een exclusief ontworpen hand-geslepen glas. Elk product dat je van ONNO koopt is dus uniek. Wat ONNO ook zo mooi maakt, is dat het gehele productieproces zich op Belgische bodem bevindt, steeds met respect voor het vakmanschap en de natuur. Bekijk ons aanbod geurkaarsen en diffusers van ONNO.

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password