DEMEYERE


Er zijn 235 producten.

Item 1-12 van 235 in totaal item(s)

KOOKPOTTEN EN MEER VAN DEMEYERE

Iedere chef in de keuken heeft de crème de la crème nodig. Goed volstaat niet. Neen, wij willen het beste materiaal om lekker te koken. Gelukkig bestaat Demeyere om ons uit te rusten met potten en pannen van de allerbeste kwaliteit.

Demeyere is opgericht in 1908 door Maurice Karel Demeyere. Oorspronkelijk was Demeyere een bedrijf dat huishoudartikelen op de markt bracht. Maurice leerde de kneepjes van het vak van zijn vader Emmanuel Demeyere die blikken dozen produceerde voor het koekjesbedrijf De Beuckelaer. Uitstekende vakkennis in metaalbewerking en een goede dosis zelfvertrouwen zorgden ervoor dat het bedrijf een succes werd. Pas in 1967 werd het roestvrijstalen kookgerei waar ze nog steeds bekend voor staan, gelanceerd op de markt. Maurits Demeyere (derde generatie) volgt op de voet de technologie achter inductie-koken. Wanneer deze kooktechniek doorbreekt staat Demeyere klaar met een reeks prachtige producten. Ondertussen draait de vierde generatie mee in het bedrijf en is het zoals we het vandaag kennen: vooruitstrevend en garant voor kwaliteit.

TUSSEN DE POTTEN EN PANNEN 

Voor professioneel tot hedendaags gebruik. Demeyere heeft het allemaal. Elke pot of pan is aangepast aan zijn functie: koken, bakken, wokken of braden. Wij bieden onder andere de Silver collectie aan. Hierbij is elke pot en pan uitgerust met een supergeleidende bodem die zorgt voor een perfecte warmteverdeling. Ook is deze collectie uitgerust met dubbelwandige deksels die het behoudt van warmte en vitamines garanderen. Weet je wat het beste is? Je hebt 30 jaar garantie op bijna alle producten van Demeyere. Fantastisch toch? Zin om te kokkerellen? Wij bieden de potten en pannen aan van Demeyere!

Ontdek nu enkele koplopers, zoals de Alu Pro kookpotten of de 3-delige en 5-delige Atlantis Starterset! Daarnaast zijn ook de pasta-inzet potten heel erg handig voor het bereiden van pasta.

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password