Menza


Er zijn 48 producten.

Item 1-12 van 48 in totaal item(s)

OVER MENZA

Menza is een Belgisch merk dat zich vooral focust op wooncollecties zoals accessoires, geurkaarsen en luxe huistextiel. De strikte naleving van kwaliteit is erg belangrijk voor het merk, waardoor ze voortdurend op zoek zijn naar nieuwe materialen en productiemethoden om zo de hoogst mogelijke normen te kunnen gebruiken. Door hun ervaring van het afgelopen decennium, reizen over de hele wereld en de zeven zeeën, hebben ze een unieke plek verdiend bij retailers en in architecturale projecten.

KLEINE DINGEN, UITZONDERLIJKE KWALITEIT

Een geurkaars, een sierkussen, een vaas in de hoek of een plaid over de zetel... Het lijken kleine dingen. Maar door deze finishing touches toe te voegen aan je interieur, til je het geheel tot een heel nieuw niveau. Het eerste wat iemand zegt wanneer ze in de zetel bij een plaid gaan zitten, is hoe zacht deze wel niet is. Een kwalitatieve geurkaars ruik je al van ver en wordt dan ook meteen opgemerkt. Een sierkussen in de zetel zorgt voor een prachtig detail zonder te moeten inboeten aan comfort. 

Ontdek nu onze toppers tussen de kaarsen: de Geurkaars 'scented tigre obscura' is een lekker geurende kaars in mooi glaswerk met tijgermotief.

Op zoek naar een heerlijk zachte plaid? Bekijk dan eens de Carlos plaid in gewafelde structuur. 

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password