KITCHENAIDOVER KITCHENAID

We kennen ze allemaal wel: de iconische keukenrobots van Kitchenaid. Dit jaar bestaan ze 100 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden.

De Amerikaanse ingenieur Herbert Johnson vond 100 jaar geleden een toestel uit dat de wereld van iedere kok op zijn kop zou zetten: de eerste eierklopper. Tijdens het testen van het apparaat zei de vrouw van een bedrijfsleider: “Het maakt niet uit hoe je het noemt, maar het is het beste keukenhulpje (kitchen aid in het Engels) dat ik ooit heb gehad”. Bij deze ontstond de naam Kitchenaid. Nu, 100 jaar later, is het bedrijf uitgegroeid tot marktleider in keukenapparaten.

EEN ECHTE KLASSIEKER 

Kenmerkend voor de producten van Kitchenaid zijn de professionele prestaties, artisanale kwaliteit en het bekende design. Van alle apparaten die Kitchenaid op de markt gebracht heeft, is de keukenrobot het meest succesvol. Maar wat maakt de keukenrobot van Kitchenaid zo bijzonder?

De keukenrobot maakt gebruik van een planetair kneedsysteem: de menghaak draait in één richting terwijl hij rond zijn as in de tegenovergestelde richting draait; dit resulteert in een luchtig beslag. De mogelijkheid om verschillende opzetstukken op het apparaat te monteren, zorgt ervoor dat je gevarieerd kan koken. Als beginnende kok raden we een kitchenAid Artisan aan en voor de kleinere keukens is er de Kitchenaid Mini mixer. Ontdek ons aanbod keukenapparaten van Kitchenaid.

Wij presenteren dan ook met trots de allernieuwste blender van KitchenAid: de Artisan K400! Deze blender zorgt voor perfect gemengde culinaire creaties dankzij zijn driedelig blendsysteem. Er is zelfs een terugbetalingsgarantie van wel 90 dagen!

Ook de krachtige keukenrobots van KitchenAid zijn niet meer weg te denken uit de wereld van keukenkrachtpatsers. Heb je de nieuwste kleuren al ontdekt?

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password