MANUTTIOVER MANUTTI

Op een heerlijke zomerdag wil je niets liever dan in je buitensalon ontspannen. Zonnebril op je neus, windje door de haren en die heerlijke zonnestralen op je huid. Het exclusieve tuinmeubilair van Manutti zorgt ervoor dat je het beste uit de zomer haalt.

Manutti is een merk dat zijn label ‘Made in Belgium’ alle eer aandoet. CEO Stephane De Winter richtte het bedrijf op in 2002. Stephane is opgegroeid in de wereld van stoffen en vezels, de vader van Stephane had een vlasvezelverwerkingsbedrijf. De eerste grote stap in Stephane zijn carrière was een samenwerking met een meubelfabrikant. Stephane verkreeg internationale allure voor zijn uitstekend werk. Al snel merkte hij de groeiende vraag van buitenmeubilair op, dit was de start van Manutti. De naam Manutti is een knipoog naar Stephane zijn zoon, Manu, en zijn liefde voor Italiaanse verfijning.

MIXEN EN MATCHEN

Dankzij de creatieve ontwerpen kan je Manutti tuinmeubelen steeds mixen en matchen. De creaties zijn niet alleen geschikt voor buitengebruik, je kan de meubels evengoed binnen gebruiken. Sinds het begin heeft Stephane De Winter sterk ingezet op onderzoek en ontwikkeling waardoor het bedrijf een pionier werd in het gebruik van imitatielederen bekleding en fijne stiksels. Daarnaast bevat elke Manutti-collectie accessoires om je terras nog net dat iets extra’s te geven. Ontdek ons aanbod tuinmeubelen en accessoires van Manutti.

Zoek je naar een prachtige comfortabele outdoor lounge? Neem dan zeker een kijkje bij onze topper: de Zendo van Manutti! Ook de Kobo Lounge van Manutti is een uniek pronkstuk: robuust en toch comfortabel. Bekijk hem alvast in eenzit, driezit of lounger.

Ook om te tafelen heeft Manutti verschillende topmeubels in het aanbod, bijvoorbeeld deze prachtige Air Tafel Iroko. Ook de ceramische Torsa tafel is er eentje die we niet kunnen weglaten: zowel rond als rechthoekig kan je ze alvast online ontdekken!

Een mooie slag slaan? Dan hebben we van Manutti twee ongelofelijke toonzaalmodellen in de aanbieding: de River Lounge en de Kumo Lounge

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password