FERM LIVING


Er zijn 15 producten.

Item 1-12 van 15 in totaal item(s)

OVER FERM LIVING

Ferm Living herken je waarschijnlijk aan het alom bekende vogeltje in het logo. Het merk werd in 2006 door grafisch ontwerpster Trine Anderson opgericht en staat garant voor haar functionaliteit en authentiek design. Zo worden producten ontwikkeld die – in de woorden van Ferm Living zelf – “help you balance the contrasts of life”.

VAN BEHANGPAPIERBEDRIJF TOT TOONAANGEVEND DEENS MERK

Het begon allemaal toen Trine Anderson geen mooi behangpapier kon vinden. Als grafisch ontwerpster besloot ze dan maar om haar eigen behangpapier te ontwerpen. Zo zag Ferm living het licht. Wat als een kleinschalig bedrijfje in behangpapier begon, groeide uit tot een koploper in Deense meubels en accessoires voor elke ruimte in je woning.

OPENHARTIG INTERIEUR 

Ferm Living ontwikkelt producten voor elke soort woning. Zo kan je een interieur vormen dat bij de openhartige momenten van jouw leven past. Bovendien wordt er steeds met duurzame en eerlijke materialen gewerkt, waarbij de natuur vooropstaat. Klaar om een interieur te vormen dat helemaal bij je past? Bekijk dan onze tafels, stoelen, bijzettafels en decoratie van Ferm Living.

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password