Lijst van producten op merk HAY


Er zijn 95 producten.

Item 1-12 van 95 in totaal item(s)

OVER HAY

Dit Deense designmerk bestaat al sinds 2002. De naam ‘Hay’ doet dan ook ongetwijfeld een belletje rinkelen. Denk maar aan de kuipzeteltjes met houten poten van de ‘About A Chair’-collectie. Hay is een mooi voorbeeld van hoe je design op een betaalbare en kwaliteitsvolle manier voor een breed publiek toegankelijk maakt. Dit alles natuurlijk met een Scandinavische knipoog.

HAY, EEN MERK DAT EEN HAND TOEREIKT 

Een duidelijke sterkte van Hay is dat het merk steeds met bekende en opkomende designers zoals onder meer Hee Welling, Ana Kras en Leon Ransmeier samenwerkt. Het resultaat zijn collecties die keer op keer aan de hoog gestelde eisen van Hay voldoen. Bewonderenswaardig is dat Hay er steeds in slaagt om een moderne en tijdloze collectie uit te brengen. Wij zijn alleszins grote fan!

HAY IS ER VOOR IEDEREEN

Hay staat allesbehalve stil. Met de uitgebreide collecties is er namelijk voor ieder wat wils. Voor op kantoor, thuis, een cadeau, … Hay heeft het allemaal! Kijk eens naar het aanbod in onze webshop en ontdek toppers zoals de Hay-zetels, stoelen, barstoelen, tafels, bijzettafels, kapstokken en loungezetels.

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password