HAY


Er zijn 101 producten.

Item 1-12 van 101 in totaal item(s)

DESIGNMEUBELEN VAN TOPMERK HAY

Dit Deense designmerk bestaat al sinds 2002. De naam ‘Hay’ doet dan ook ongetwijfeld een belletje rinkelen. Denk maar aan de kuipzeteltjes met houten poten van de ‘About A Chair’-collectie. Hay is een mooi voorbeeld van hoe je design op een betaalbare en kwaliteitsvolle manier voor een breed publiek toegankelijk maakt. Dit alles natuurlijk met een Scandinavische knipoog.

Een duidelijke sterkte van Hay is dat het merk steeds met bekende en opkomende designers zoals onder meer Hee Welling, Ana Kras en Leon Ransmeier samenwerkt. Het resultaat zijn collecties die keer op keer aan de hoog gestelde eisen van Hay voldoen. Bewonderenswaardig is dat Hay er steeds in slaagt om een moderne en tijdloze collectie uit te brengen. Wij zijn alleszins grote fan!

HAY IS ER VOOR IEDEREEN

Hay staat allesbehalve stil. Met de uitgebreide collecties is er namelijk voor ieder wat wils. Voor op kantoor, thuis, een cadeau, … Hay heeft het allemaal! We geven jullie graag enkele van onze toppers mee.

Van de zetels is de Quilton sofa een nieuwkomer van formaat. Het design van de Quilton sofa is gebaseerd op de quilten plaids met de herkenbare vierkante designs. De zachte kussens zijn van uitzonderlijk comfort en dankzij het modulaire aspect kan je zelf je favoriete opstelling en stof kiezen.

Wat betreft de stoelen heeft HAY enkele stokpaardjes die in elk interieur passen. Zowel de kuipstoelen AAC22 en AAC23 als ook de gewone stoelen AAC12 zijn echte koplopers waarmee je enkel kan scoren. Barstoelen nodig? Dan vind je bij de AAS32 of AAS38 zeker je gading.

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password