HAY


Er zijn 102 producten.

Item 1-12 van 102 in totaal item(s)

HAY Coat Rack

Prijs € 129,00
HAY Coat Rack 

HAY Rope Trick staande lamp

Prijs € 519,00
HAY Rope Trick staande lamp

HAY Fifty-Fifty staande lamp

Prijs € 519,00
HAY Fifty-Fifty staande lamp

HAY Pion S toonzaalmodel

Normale prijs € 187,55 -50% Prijs € 93,78
Pion S, tafellamp met snoerschakelaar, E14 (LED) 5,5W 2800K (extra warm wit) 810lm 230V, wit. IP30. LED lichtbron inbegrepen. Grootte:...

HAY PALISSADE lounge chair high

Prijs € 479,00
HAY PALISSADE lounge chair high

HAY PALISSADE lounge chair low

Prijs € 425,00
HAY PALISSADE lounge chair low

HAY PALISSADE stoel

Prijs € 269,00
HAY PALISSADE stoel 

DESIGNMEUBELEN VAN TOPMERK HAY

Dit Deense designmerk bestaat al sinds 2002. De naam ‘Hay’ doet dan ook ongetwijfeld een belletje rinkelen. Denk maar aan de kuipzeteltjes met houten poten van de ‘About A Chair’-collectie. Hay is een mooi voorbeeld van hoe je design op een betaalbare en kwaliteitsvolle manier voor een breed publiek toegankelijk maakt. Dit alles natuurlijk met een Scandinavische knipoog.

Een duidelijke sterkte van Hay is dat het merk steeds met bekende en opkomende designers zoals onder meer Hee Welling, Ana Kras en Leon Ransmeier samenwerkt. Het resultaat zijn collecties die keer op keer aan de hoog gestelde eisen van Hay voldoen. Bewonderenswaardig is dat Hay er steeds in slaagt om een moderne en tijdloze collectie uit te brengen. Wij zijn alleszins grote fan!

HAY IS ER VOOR IEDEREEN

Hay staat allesbehalve stil. Met de uitgebreide collecties is er namelijk voor ieder wat wils. Voor op kantoor, thuis, een cadeau, … Hay heeft het allemaal! We geven jullie graag enkele van onze toppers mee.

Van de zetels is de MAGS zetel een prachtig staaltje zitcomfort. Deze is beschikbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Daarnaast is het ook mogelijk om enkele modellen in "fast track" te bestellen. Een tikkeltje extra zitcomfort? Bekijk dan zeker de Uchiwa lounge met bijhorende Ottoman Footstool

Wat betreft de stoelen heeft HAY enkele stokpaardjes die in elk interieur passen. Zowel de kuipstoelen AAC22 en AAC23 als ook de gewone stoelen AAC12 zijn echte koplopers waarmee je enkel kan scoren. Barstoelen nodig? Dan vind je bij de AAS32 of AAS38 zeker je gading.

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password