CUISIPRO


Er zijn 62 producten.

Item 1-12 van 62 in totaal item(s)

KEUKENHULPJES VAN CUISIPRO

Cuisipro maakt koken makkelijk en leuk. Met handige keukentools als raspen, serveertangen en pannenlikkers is dit merk onmisbaar geworden in de keuken. Zelfs De Morgen en Wirecutter (New York Times) spreken vol lof over deze handige keukenhulpjes.

Cuisipro is een merk met Canadese roots. Al 25 jaar lang maken ze onze favoriete keukenhulpjes. Door nieuwe ideeën, intelligente innovaties en slimme oplossingen hebben ze ervoor gezorgd dat ze het favoriete merk zijn van elke gourmet chef. (Weetje: Cuisipro valt zoals Demeyere onder Zwilling group.)

TRENDWATCHERS 

Door een internationaal perspectief is Cuisipro steeds op de hoogte van de culinaire trends. Om hun producten zo goed mogelijk af te stemmen op de eindgebruiker en trends wordt elk product in samenwerking met designers, professionele en -amateurkoks ontworpen. Krijg je al zin om te kokkerellen? Ontdek ons aanbod keukentools van Cuisipro.

Zo zijn we zelf grote fan van de verschillende serveertangen (bijvoorbeeld de slatang of de antikleef serveertang 24cm) en het uitgebreid aanbod aan raspen, bijvoorbeeld deze brede grove rasp.

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password