MUUTO


Er zijn 58 producten.

Item 1-12 van 58 in totaal item(s)

OVER MUUTO

MUUTO vond dat het tijd was voor een nieuw hoofdstuk in de Scandinavische designwereld. Door verrassende ontwerpen zoals de unfold lamp, Fiber Chair en de Framed Mirror, is MUUTO dan ook een merk om in de gaten te houden.

MUUTO: EEN MERK MET PERSPECTIEF 

Willen we het merk MUUTO goed voorstellen, dan moeten we de betekenis achter zijn naam verklaren. MUUTO is afgeleid van het Finse woord ‘muutos’, wat ‘nieuw perspectief’ betekent. MUUTO-oprichters Peter Bonnen en Kristian Byrge hebben hun merknaam alleszins goed gekozen. Ze wilden een nieuw perspectief en een nieuwe visie van Scandinavisch design verspreiden. Samen met gerenommeerde designers uit Scandinavië, Benelux en de rest van de wereld slagen ze er in om vernieuwend Scandinavisch design op de markt te brengen.

BETAALBARE EN DUURZAME LUXE 

Zoals de Scandinavische traditie het voorschrijft, wordt elk product van MUUTO met het juiste vakmanschap behandeld. Dat zie je aan de esthetiek, functionaliteit en expressie van elk stuk uit de collectie. Zo heb je bijvoorbeeld de Fiber Chair, een stoel vervaardigd uit gerecycleerd plastic en 25% houtvezels. Het is vernieuwend, duurzaam, betaalbaar en straalt luxe uit. Precies zoals de filosofie van MUUTO het voorschrijft. Nieuwsgierig geworden? Wij bieden MUUTO-zetels, stoelen, barstoelen, tafels, bijzettafels, kapstokken en loungezetels aan.

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password