VINCENT SHEPPARD


Er zijn 78 producten.

Item 1-12 van 78 in totaal item(s)

OVER VINCENT SHEPPARD

Vincent Sheppard ontwerpt al sinds 1992 meubelen voor binnen en buiten. De designs van Vincent Sheppard hebben intussen de harten van interieurliefhebbers van over de hele wereld veroverd. Alles wordt in België gemaakt, met respect voor mens en natuur!

Vincent Sheppard staat bekend om zijn meubelen gemaakt met de Lloyd Loom-techniek. Bij deze techniek wordt craftpapier rond een metalen draad gedraaid en vervolgens geweven tot een uniek meubelstuk. Om deze techniek te perfectioneren werkt Vincent Sheppard nauw samen met de lokale bevolking van Cirebon, Indonesië. Met hun hulp heeft Vincent Sheppard geweven meubelen opnieuw uitgevonden. De geweven stoelen waren meteen een internationale hit en zijn terug te vinden in eetkamers wereldwijd.  

ONTDEK DE VINCENT SHEPPARD INDOOR & OUTDOOR COLLECTIE

De tijdloze en hedendaagse stoelen van Vincent Sheppard zijn verkrijgbaar in een brede waaier aan kleuren voor ieder interieur. Toch heeft het merk meer te bieden dan alleen de bekende stoelen. Vincent Sheppard heeft naast een uitgebreide collectie aan stoelen ook een mooi aanbod aan elegante eettafels uit eik of teak, zowel voor indoor als outdoor. Alle meubelen zijn herkenbaar aan hun mooie afwerking en de kwaliteit van de materialen. 

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password