LIMITED EDITIONOVER LIMITED EDITION

Bij Limited Edition laten ze niet graag steekjes vallen zoals ze het met hun eigen woorden zeggen. Perfectie, nostalgie en een gelukkige klant zijn hun drijfveren om stijlvolle tapijten te ontwerpen en te ontwikkelen. 

OVER PASSIE EN LIEFDE VOOR HET VAK

Limited Edition is een Belgisch familiebedrijf met als thuisbasis Moeskroen. Deze regio is gekend voor haar rijke geschiedenis in de textielindustrie. Het bedrijf wordt gekarakteriseerd door haar vakmanschap en hoogtechnologische innovaties, dit alles met een vleugje nostalgie. Limited Edition heeft een passionele aanpak en hun liefde voor hun producten komt duidelijk naar boven. Een leuk weetje over het bedrijf is dat ze alles zelf doen tot het verven van hun garen. Geweldig toch?

LATEN WE KUIEREN OVER HET TAPIJT 

De tapijten van Limited Edition zijn een blikvanger met een luxueuze en verfijnde uitstraling. Unieke patronen en texturen komen helemaal tot hun recht in elk interieur. Neem nu het model Prestige; een tapijt bestaande uit 100% zijde, zacht van textuur en geeft een subtiele glans wanneer je kuiert over het tapijt. Heerlijk toch? Ook aan het wegdromen van zo een tapijt? Bekijk ons aanbod.

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password