EVA SOLO


Er zijn 67 producten.

Item 1-12 van 67 in totaal item(s)

DESIGN ACCESSOIRES EN KEUKENHULPJES VAN EVA SOLO

De producten van Eva Solo zijn steeds een schot in de roos: de producten zijn leuk om naar te kijken, als cadeau te geven en natuurlijk om zelf te hebben.

Eva Solo is een Deens familiebedrijf dat sinds 1913 bestaat. Het Deense merk kende haar grote doorbraak door een brood, kaas en vleessnijmachine; deze is nog steeds een klassieker. Met ondertussen 200 awards op zak en meer dan 100 jaar ervaring weten ze steeds producten op de markt te brengen die scoren bij de consument.

VOOR IEDEREEN IS ER EVA SOLO 

De producten van Eva Solo moeten steeds voldoen aan 3 criteria: functionaliteit, kwaliteit en esthetiek. Hier bovenop komt exclusiviteit er ook nog bij en zo kom je tot de unieke producten van Eva Solo. Wij vinden de 'fridge' karaffen heel handig. Je kan vaste bestanddelen zoals citroen, limoen of munt aan je water toevoegen zonder dat deze in je glas vallen. Heerlijk verfrissend tijdens een warme zomerdag. Ook is het mogelijk om warme vloeistoffen in de karaffen te bewaren. Hoe praktisch! Ontdek ze in steel blue, cantaloupeaqua green en aqua blue.

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password