STUDIO HENK


Er zijn 23 producten.

Item 1-12 van 23 in totaal item(s)

Studio Henk Oblique Stoel Bekleed

Prijs € 649,00
Studio Henk Oblique Stoel Bekleed

Studio Henk Oblique Stoel

Prijs € 609,00
Studio Henk Oblique Stoel

Dagelijkse designmeubelen van Studio Henk

Studio Henk is een Nederlandse ontwerpmeubelstudio opgericht door 2 broers: Xander en Okke. Vertrekkende uit de behoefte van mooie en functionele designmeubelen is Studio Henk ontstaan. Van kleine start-up zijn ze uitgegroeid tot een geslaagd meubelmerk. Waarom ‘Studio Henk?’ Door de hulp van schoonvader Henk werden Xander en Okke hun ideeën tot werkelijkheid gebracht en zo werd Studio Henk geboren. Bedankt schoonvader Henk!


Het leveren van designmeubelen voor het dagelijkse leven, dat is de missie van Studio Henk. Met elk meubelstuk van Studio Henk creëer je moeiteloos een ideale setting voor de mooie momenten in het leven.

VOLLEDIG TE PERSONALISEREN BIJ A PROPOS

De meubelstukken van Studio Henk zijn volledig te personaliseren: afwerkingen, kleuren, frames en stofferingen zorgen ervoor dat u een uniek stuk kan samenstellen voor in jouw woning.

Wij zijn alvast fan van het Butterfly model. Dit is een tafel waar je het minimalistische onderstel kan combineren met verschillende tafelbladen. Krijg je al zin om je meubilair zelf samen te stellen? Bekijk ons aanbod. We hebben de Butterfly tafel met rechthoekig bladovaal blad en zelfs een kleiner model met rond blad.

Een andere topper van Studio Henk is de SLIM CO tafel. Door zijn slimme design is dit een tafel die in meerdere stijlen tot zijn recht komt.

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password