ALESSI


Er zijn 111 producten.

Item 1-12 van 111 in totaal item(s)

VERRASSENDE COLLECTIES SERVIES EN DECORATIE VAN ALESSI

“Design moet mensen bewegen, emotioneren, herinneringen naar boven halen, verrassen en ingaan tegen het mainstream denken.” Een wijze quote van Alberto Alessi. Met deze filosofie in het achterhoofd weten ze heel de wereld te veroveren.

Alessi is een Italiaans familiebedrijf opgericht in 1921 door Giovanni Alessi. Ondertussen staat de derde generatie aan het roer met de befaamde Alberto Alessi. Vroeger was Alessi een werkplaats waar ze metalen huishoudartikelen creëerden. Later begonnen ze te experimenteren met nieuwe grondstoffen zoals porselein, hout, glas, plastic,.. Een sterkte van Alessi zijn de doordachte samenwerkingen die ze aangaan met toonaangevende designers zoals Alessandro Mendini, Philippe Starck en Eero Aarnio. Steeds opnieuw weten ze verrassende en originele collecties uit te brengen.

ONZE TOP PRODUCTEN VAN ALESSI

We kunnen het niet ontkennen, de producten van Alessi brengen ons een lach op het gezicht. De schattige figuurtjes die ze op originele wijze verwerken in hun collectie maakt elk product bijzonder. Denk maar aan het eierdopje ‘Cico’. Voor een lekker ontbijtje met een eitje komt hij steeds van pas.

Wil je gezellig tafelen? Bekijk ons aanbod aan decoratie, bestek, servies en kookpotten van Alessi.

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password