KOOK- & GESCHENKSHOP


Welkom bij À PROPOS WOONCULTUUR! Bent u op zoek naar een origineel geschenk, nieuwe potten en pannen of een geheel nieuw servies? We adviseren en begeleiden u graag in uw keuze, kom vrijblijvend langs in onze showroom of maak een afspraak.
Bij A Propos Wooncultuur gaan we graag een stap verder: naast meubelen en tapijten hebben we ook een ruim aanbod aan keukengerei, toestellen, servies en geschenken.
Kookshop: in onze kookshop kan je terecht voor een ruim gamma aan kookpotten, bakpannen, toebehoren en elektro. Enkele van onze populaire merken zijn Demeyere, Zwilling, Le Creuset, Staub en Cuisipro.
Gedekte tafel: een mooie tafel is pas volledig wanneer ze gebruikt wordt om je gerechten op te serveren. Daarom vinden we het belangrijk om een ruim aanbod aan tafelbekleding, serviezen en accessoires te voorzien. Onze meest populaire merken voor de gedekte tafel zijn Serax, ASA Selection, Schott Zwiesel, Lind Dna, Alessi en Sambonet.
Geschenken: voor wie het eens over een andere boeg wil gooien, zijn er ook veel mogelijkheden wat betreft geschenken. Denk maar aan kaarsen, plaids, accessoires, decoratie, ... De mogelijkheden volgen de creativiteit. Ontdek alles in onze kook- en geschenkshop.

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password