PROTEXX textile corner sofa

PROTEXX textile corner sofa

€ 215,00
Inclusief belasting
Aantal

Met de aankoop van een All in House product bij de aanschaf van uw nieuw zitmeubel, krijgt u gegarandeerd 5 jaar lang de beste aanvullende service op constructieproblemen èn de beste bescherming tegen vlekken! 

Indien u binnen de periode van 5 jaar constructieproblemen met uw zitmeubel ervaart is de oplossing maar één telefoongesprek van u vandaan. U belt met het All in House Service customer care team en zij helpen u een inschatting te maken van de situatie. Wanneer nodig schakelen zij servicemonteurs in zodat u snel weer zorgeloos kunt genieten!

In de meegeleverde serviceset zit ook een speciaal door ons ontwikkelde beschermer waarmee u heel gemakkelijk uw zitmeubel voorziet van een optimale beschermingslaag. Mocht er toch een vlek ontstaan, kunt u met de meegeleverde reiniger gemakkelijk en snel de meest voorkomende vlekken verwijderen. Indien u een specifieke vlek er toch niet uit krijgt staan de professionals van het customer care team ook volledig tot u beschikking!

Onder de vlekkenservice vallen alle vlekken die veroorzaakt zijn door:

- Dranken zoals koffie, thee, chocolademelk, cola, vruchtensap, wijn, bier, likeur,...

- Voedingsmiddelen zoals tomatensaus, jus, chocoladepaste, confituur, ketchup, mayonaise, curry,...

- Alle menselijke en dierlijke vlekken zoals transpiratie, huidvet, bloed, urine, braaksel, ontlasting,...

Let wel op: om te kunnen genieten van deze ALL IN HOUSE service en garantie dien je deze set in combinatie met je meubel aan te kopen. Het moet op dezelfde factuur staan, die je dient te bewaren. Deze garantie vervalt indien je dit beschermingsproduct achteraf aankoopt.

124505
12 Items

Geen reviews op dit ogenblik

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password