Royal Botania Lusit lounge set03

LUSIT Outdoor lounge van Royal Botania

Set03

€ 8.340,00
Inclusief belasting
Kussen
Aantal
1 à 2 weken

Met de modulaire loungecollectie Lusit presenteert Royal Botania een licht en luchtig ontwerp voor uw outdoor lounge. Het frame van deze lounge bestaat uit gelakte aluminium buizen die op een fijne, toch stevige manier gevlochten zijn. Door het slimme concept kan u eindeloos combineren met de modules van de Lusit Lounge

Deze set is uiteraard slechts één van de vele mogelijkheden die de Alura reeks van Royal Botania te bieden heeft. Benieuwd naar meer? Kom dan gerust langs in onze showroom.

De comfortabele en weerbestendige kussens komen in verschillende kleuren en prijscategorieën. Op de webshop geven we graag alvast 3 kleuren mee uit de Standard prijsklasse: Linen dot, Frost linen laminated & Natural silver dot. In de weergegeven prijs zitten de kussens inbegrepen.

Benieuwd naar de andere kussens en opstellingen? Aarzel niet om langs te komen. Wij staan garant voor persoonlijk advies en maatwerk. We tonen u graag de mogelijkheden en kijken samen wat uw tuin nodig heeft voor een prachtige zomer.

LUSET03

Geen reviews op dit ogenblik

Related Products

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password