SECTO DESIGNOVER SECTO DESIGN

De verlichting van Secto Design komt rechtstreeks uit de Finse bossen. Met een focus op artisanaal vakmanschap wordt tijdloze en prachtige houten verlichting gecreëerd.

SECTO DESIGN: ERGENS IN EEN FINS DORPJE 

Secto Design werd door het duo Tuula Jusélius en Seppo Koho opgericht. Aanvankelijk produceerde het merk enkel houten designmeubelen. Omdat klanten van Secto Design geen bijpassende houten interieurverlichting vonden, besloot ontwerper Seppo Koho om voortaan ook houten verlichting te ontwikkelen. Zo ontstond de lamp Secto 4200 die nog steeds als inspiratiebron voor Secto’s collectie dient. 

Het atelier van Secto bevindt zich in het Finse dorpje Heinola, nabij de plaats waar de ontwerpers berkenhout voor hun ontwerpen halen.

VERANTWOORDELIJKHEID, VERTROUWEN EN ONTWIKKELING 

De verlichtingen van Secto Design zijn handgemaakt. Elke lamp is dus uniek. Ieder ontwerp is erop gefocust om een huiselijke sfeer te creëren – en dat in ieder interieur waar de lamp wordt geplaatst. De speling tussen hout en licht zorgt voor een betoverende combinatie. Om de authenticiteit van zijn producten te garanderen heeft Secto Design een holografisch label ontworpen. Zo weet je zeker dat jouw lamp in een ecologische, ethische en sociaal verantwoorde omgeving vervaardigd werd. Wilt u ook een unieke en handgemaakte lamp in jouw interieur? Bekijk dan hier ons Secto Design-aanbod.

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password