GreenpanTHERMOLON KERAMISCHE PANNEN VAN GREENPAN

GreenPan is een Belgisch merk met een internationale bekendheid. Toen twee jeugdvrienden merkten dat de traditionele antikleefpannen gifstoffen vrijgaven bij hoge temperaturen, besloten ze hier iets aan te doen. Met hun keramische alternatief hebben ze intussen de wereld veroverd.

De oprichters vonden na een lange zoektocht het perfecte alternatief voor de schadelijke antikleeflaag: een keramische laag met de naam Thermolon. Deze laag bevat geen PTFE, PFAS, PFOA, lood of cadmium. Kortweg: niets dat je in je gerechten wil hebben. Ze is gemaakt van siliciumdioxide (een soort zand) dat omgetoverd werd tot een verstuifbare oplossing die men in de pan spuit en laat uitharden in de oven. 

EEN GOEDE GEZONDHEID OP JE BORD BIJ A PROPOS WOONCULTUUR

Met GreenPan zorg je niet enkel voor de gezondheid van je tafelgasten, maar ook voor het milieu. Men maakt indien mogelijk gebruik van geüpcycled roestvrij staal en aluminium. Daarnaast wordt er tijdens de uithardingsfase van ThermolonTM meer dan de helft minder CO2 uitgestoten in vergelijking met de traditionele antikleeflagen.

Zo hebben we een mooie promotieset van twee braadpannen (20+28cm). Ontworpen om een leven lang mee te gaan! 

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password